Veelgestelde vragen

Maak je een gratis account aan, dan krijg je van ons de eerste effectmeting er gratis bij. Wil je verder, dan hebben we drie prijsniveaus voor de effectmeting. Zie daarvoor de pagina over prijzen.
De basis van de effectmeting is afgeleid van Kirkpatrick. Maar omdat het model van Kirkpatrick zo veelomvattend is, hebben we gekozen een eenvoudige variant ervan te maken. Onze variant geeft snel inzicht en gemakkelijke handvaten om je training snel te kunnen verbeteren.
Wij doen er alles aan om de data veilig op te slaan. Ten eerste zijn alle verbindingen voorzien van https. Hierdoor wordt er nooit data onveilig over het internet gestuurd. Daarnaast heeft niet iedereen toegang tot alle data, maar alleen tot de data die van hem/haar is.
De data staat op een server in Amsterdam en voldoet daarmee aan de richtlijnen van de Europese Commissie.
Ja, het systeem voldoet aan de Europese GDPR oftewel de Nederlandse AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming, vervanger van Wbp) die per 25 mei 2018 van kracht is. Persoonlijke gegevens kunnen opgevraagd worden en we beschrijven ook welke gegevens we bewaren en waarvoor. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om je persoonlijke gegevens uit het systeem te verwijderen of volledig te anonimiseren. Zie voor meer details ons privacybeleid.